Hier kunt u aangeven waar u wilt trouwen, door welke ambtenaar u getrouwd wilt worden en welke dag u wilt trouwen. Klik op het sterretje van de locatie en de trouwambtenaar die uw voorkeur heeft.


Een kosteloos huwelijk of geregistreerd partnerschap is sober van karakter en duurt maximaal 15 minuten. Alleen het bruidspaar/geregistreerde partners en de getuigen kunnen aanwezig zijn in de vergaderruimte.


Bij de locatie kunt u kiezen uit de trouwzaal in ons prachtige oude stadhuis (online een kijkje nemen?) of een eigen locatie naar keuze. Wilt u trouwen op een eigen locatie, lees dan de voorwaarden en vul het aanvraagformulier in. Als de gemeente uw locatie heeft goedgekeurd kunt u uw datum vastleggen.


Bij beschikbaarheid kiest u de dag en tijd dat u wilt trouwen.

Oriƫntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Starten